tirsdag, marts 21, 2006

 

Nytår 2005/6

Dagen, eller rettere aftenen før nytår skulle vi hente Jette og Ib i lufthavnen i Wellington. Mens vi sad og ventede og kiggede på alle de andre der dukkede ud af flyet fra Sydney, kom der en venlig mand og fortalte os, at vi godt kunne gå hjem i seng: Jette og Ib var strandet i Sydney. først dagen efter fik vi at vide, at forsinkelser havde været reglen mere end undtagelsen på deres tur fra det snestormsplagede Danmark lige til de omsider kom med et fly fra Sydney til New Zealand.

De var måske lidt matte efter den hårde tur, men en kop kaffe i sommersol i haven hjælper på meget, og nytåret blev også fejret på behørig vis med nallerter og sjovt hår, men det fyrværkeri vi er så vant til i Danmark var der ikke meget af. jeg savnede det egentlig heller ikke.

Nytårsdag var sightseings- og badedag. Det var nu kun Flemming, Ib og mig der gik i vandet. Pigerne holdt øje med os fra "The Chocolate Fish", en yndlingsrestaurant for skuespillerne i Lord of The Rings. På turen så vi forresten også den "plimsoller" der blev anvendt under den nyeste indspilning af "King Kong".

Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?