tirsdag, marts 28, 2006

 

Videre til Queenstown 6. januar 2006

Fra Wanaka gik turen til Cromwell (ogå rigtigt: den er opkaldt efter skurken fra "Børnene i Nyskoven" ham med "Jernsiderne"). I nærheden af Cromwell begyndte frugtplantager og vinmarker at blive fremtrædende og tætheden øgedes jo nærmere vi kom, så vi følte os rigtig godt tilpas
Efter Cromwell kørte vi ind i Kawarau Gorge, og vinmarkerne holdt op for en stund. I bunden løber Kawarau River, af LOTR-fans bedre kendt som Anduin River med porten til Gondor. Det er også her det kommersielle Bungy Jump så dagens lys fra den gamle hovedvejsbro ved Chard Farm (en fortrinlig vingård). Vi blev enige om at vandet i floden var for koldt og nøjedes med at kigge.

Hen på eftermiddagen nåede vi frem til New Zealands ultimative oplevelsescenter: Queenstown smukt placeret ved lake Wakatipu. Byen startede oprindeligt som en søvnig ensomt beliggende fårestation, men er i dag et mylder af turister (de fleste under 40) i våddragter, på mountainbikes eller på anden måde klædt på til en eller anden vild aktivitet i de omkringliggende bjerge, søer og floder.


Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?