onsdag, september 13, 2006

 

Februar-marts 2006

Tilbage i Danmark. Sally var glad for at se os lige som vi var glade for at se de kendte ansigter igen.
Nu havde vi jo regnet med at vinteren stort set var overstået når vikom hjem, men netop i år havde Kong Vinter besluttet at udvide audiensen, så vi nåede både skiløb i Gribskov op til flere gange, og også at blive godt trætte af sne, frost, tø og sjap.
Vinterens alt overskyggende begivenhed var Viktor, som meldte sin ankomst den 5. februar, en smule tidligt, men fin og færdig. Ingen billeder her, men besøg engang
www.viktorvalentin.dk.
Pigerne kom på besøg fra Århus. Skituren til Norge var aflyst i år på grund af rejsetræthed hos bedsteforældrene, og vejret var ikke det bedste (tø, tåge og lidt våd sne) så det blev mest til ndendørs hygge og en enkelt tur i biografen.

I april lokkede Richard os alligevel til Norge, til en skitur fra Yddin til Fefor. en helt ny tur som vi ikke havde prøvet før. Første etape gik til Storeskag. Den dårligste selvbetjeningshytte jeg har oplevet i Norge. Dårligt udrustet, dårligt vedligeholdt og gammel proviant.
Det sidste par dage tilbragte vi på Fefor, som er et topklasse højfjeldshotel i flotte omgivelser. Da vejret også var i top, løjperne gode og føret acceptabelt, sluttede det hele med højt humør.





Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?