tirsdag, september 12, 2006

 

Los Angeles 13.-15. januar

For at hugge turen hjem lidt over, tog vi et stopover i Los Angeles. Vi boede i Beverly Hills som er en af de vistnok 16 byer der er vokset sammen til kæmpebyen Los Angeles.
En af de ting der slog os, er at infrastrukturen forlader sig næsten 100% på biler. Hvis man skal langt, og det kan sagtens være inden for bygrænsen, for hele sammenhobningen fylder noget i retning af Sjælland, må man enten leje en bil eller hyre en limousine. Subway, Metro eller ekspresbusser glimrer ved deres fravær, så vi opgav Reagan Museet som liggerr helt ude i Simi Valley.
Vi hyrede en limousine til Universal studios og så kulisserne til Desperate housewives, Jaws, War of the worlds, waterworld(billedet) og meget, meget mere. Virkelig turen værd.
dagen efter var vi på rundtur med turistbus til Lakers Stadium, den Mexicanske bydel med LA´s ældste hus, Farmers Market og Hollywood med Walk of fame, Chinese Theatre, Sunset Boulevard og nogle få skuespillervillaer for til sidst at køre tilbage til hotellet gennem Bewerly Hills ad blandt andet den fashionable Rodeo Drive.
Dagen efter drev vi rundt, indtil det var på tide, at finde lufthavnen og et fly hjem til Danmark hvor vinteren ventede.


Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?