mandag, april 30, 2007

 

Fra Christiania til Operaen.

Den 18. april var Krista og jeg i Københavns Opera for første gang. Rikke, Mette og Jacob havde foræret os billetter til os alle fem i julegave, og hvis det ikke skulle være Wagner, som de nok mente var for tungt for ubefæstede sjæle som os, lå den første tilgængelige forestilling her på kanten af foråret.
Som optakt og lidt som en kontrast valgte vi, at spise på "Spiseloppen" på Christiania. Så var der heller ikke så langt at gå til Operaen. Spiseloppen kan i øvrigt varmt anbefales: Betjeningen er venlig og helt nede på jorden, priserne er overkommenlige og maden er fortræffelig (og rigelig) og så har de en helt exceptionel New Zealandsk Sauvignon Blanc.
Operaen kan også anbefales. Forestillingen var af Verdi og hed Simon Bocanegra. Den foregik i Genova i bystaternes tid og var en temmelig indviklet affære med interne stridigheder, luskede politikere og masser af forviklinger, men flot fremført i en imponerende kulisse.Krista skal derind igen til sommer for at se "Matador" og jeg overvejer om man skulle tage et abonnement.

Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?