tirsdag, juni 12, 2007

 

Fødselsdage

Den 10. juni har både Niklas og Jacob fødselsdag og det skal selvfølgelig fejres. Og hvor skulle man fejre det om ikke hos fællesnævneren på Ullerødvej. Niklas havde været tidligt ude og inviterede Jacob før han overhovedet havde tænkt tanken, så han invilgede på stedet, hvis han måtte tage sin mor med.

Alle mødre, fædre, søskende, bedsteforældre og meget mere kunne lige være under parasollerne på terrassen. Vi havde lånt Mariannes (naboens) parassol. Hun skulle alligevel ikke bruge den, da hun også deltog i festlighederne.
Krista og Niels havde kokkereret thaimad hele lørdag aften, mens Thorkild forberedte skattejagt. Med den dårlige højre skulder duede han jo ikke til meget andet.

Der var gaver til både Niklas og Jacob (og også lidt til Ruben og Viktor). Flest til Niklas. Jacob må vænne sig til, at gavemængden som regel er omvendt proportional med alderen og han var alligevel mest interesseret i Viktors nyeste cementblander. Viktor viste til gengæld en naturlig interesse for sjatterne.
Gæsterne var i hopla. Janne og Peter havde endda skulket fra "Sjælsø rundt" for ikke at være alt for stegte, men Rikke havde en mindre uoverensstemmelse med "Lille Nord" og blev ret forsinket. Hun nåede dog både mad og skattejagt,
som endte ret realistisk, da lederen (Niklas) efter at have set de mængder af slik skatten indeholdt spontant deklamerede:"Det er min". Til Niklas ros skal siges, at han hurtigt blødte attituden op og delte gavmildt ud af indholdet. Niklas gave fra Bedstefar og Lis (et sæt walkie-talkie) gjorde nytte til at koordinere skattejagten og da der var faldet lidt ro over det hele satte Niklas sig i en krog og kiggede film på den transportable DVD han havde fået af Farmor og Thorkild.Ruben og Viktor deltog ikke i skattejagten, men brugte megen tid og energi på Havemikadoen.










































Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?